Είναι το πρώτο σύστημα ανάρτησης καμερών που βγήκε από το σχεδιαστήριο της εταιρείας μας και δοκιμάστηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα όσον αφορά την αποτελεσματικότητα και την αξιοπιστία του. Χρησιμοποιήθηκαν 6 κάμερες δράσης GoPro διότι αυτές ήταν οι πρώτες που υπόσχονταν μια ολοκληρωμένη κάλυψη του σφαιρικού πεδίου (360 μοίρες) και μάλιστα σε διάταξη τέτοια, ώστε τα σημεία σύμπτωσης στο οπτικό πεδίο να είναι αρκετά για να “κολλήσουν” τα πλάνα και από τις 6 κάμερες, σχηματίζοντας ένα ενιαίο. Με τις GoPro κατάλληλα ρυθμισμένες, τό σύστημα ανάρτησης/λήψης που σχεδιάσαμε μπορεί να προσφέρει τελικό αρχείο πλήρους σφαιρικής κάλυψης 360/360μοιρών σε ανάλυση 4K στα 30fps (καρέ ανά δευτερόλεπτο).

6GOPRO rentalΤο πρωτοποριακό και ειδικά σχεδιασμένο για VR λήψεις σύστημά μας μπορείτε πλέον να το ενοικιάσετε κι εσείς από την Rent Photo Video (www.rentphotovideo.gr- τηλ.: 2117101105).
Προσφέρεται πλήρες (μαζί με 6 ρυθμισμένες GoPro 3+, τηλεχειριστήριο, 6 έξτρα μπαταρίες, φορτιστές, 6 κάρτες 32Gb) και το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να… πατήσετε το κουμπί της εγγραφής.

Δείτε το video